13 beoordelingen. 92% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
8-12-2022 14:06:21
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
In januari 2022 een buscamper bij u gekocht mèt APK tot 9 dec 2022. Op 7 dec.2022 afgekeurd omdat 4 balken zijn doorgeroest. Deze roestschade stond ook vermeld in het keuringsrapport van juni 2020 (na reparatie van de aandachtspunten), maar niet meer in het keuringsrapport van dec.2021. Ik voel me bekocht en opgelicht!
20-10-2022 21:26:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In een paar woorden: vriendelijk, spontaan, vooral échte autogekken. De passie straalt er van af. Keurige auto en ook keurig geholpen!
9-8-2022 16:03:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben in Mei een nieuwe auto gekocht een peugeot! Wij werden goed geholpen! In onze vakantie kwamen wij erachter dat er iets niet in orde was. Na onze vakantie hebben ze hier naar gekeken, alleen helaas nog niet helemaal goed, dus kunnen wij de auto ook gewoon weer brengen voor nog een keer onderzoek. Bedankt hiet alvast voor! Jullie hebben er verstand van en wij geven jullie hierin alle vertrouwen!
8-8-2022 19:28:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed bedrijf!! Prachtige auto gekocht, wij zijn dik tevreden. Ze nemen echt de tijd voor vragen, uitleg en een proefrit. Echt een dikke aanrader!
29-7-2022 18:03:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie Land Rover Discovery gekocht, bijzondere auto in een bijzondere camper uitvoering. Fijne auto!
25-4-2022 20:26:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekende service!
7-3-2022 21:33:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Na lang kijken naar de juiste wagen een volvo xc70 cross Crounrty oceaan blue. Vond ik deze bij Veenstra p in Leeuwaarden. Deze mensen waren zeer klantvriendelijk. Tevens kocht een fantastische wagen aan deze Volvo. Er was een kleinigheid belde op en Veenstra p. Regelde dit zeer menselijk. Zou zeker weer een mooie wagen bij hun kopen. Zeer gastvrij.
31-5-2021 19:49:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klantvriendelijk eerlijk advies goede afhandeling. ??
30-5-2021 19:47:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Helemaal van Oss naar Leeuwarden voor een auto. Geen spijt van gehad! Hele mooie BMW gekocht. Zou die 400km zo weer doen!
27-5-2021 23:14:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijne ervaring met dit bedrijf, klant vriendelijk en verstand van zaken!
10-4-2021 23:18:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goeie ervaring, willen je graag helpen. Prijs is goed, en laten je eest proefrijden met de onderdelen die je hebt aangeschaft om te kijken of het echt goed is.
4-4-2021 14:33:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Dit zijn mensen met verstand van zaken en een grote passie voor auto's ze hebben ons goed geholpen bij het uitzoeken van 2 fijne auto's en zie de derde (bedrijfswagen) graag tegemoet.
17-12-2020 12:50:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer gastvrij en een goede service voor de juiste prijs!